KONTAKTA OSS

Maila, ring eller chatta!

kicki@lsca.se

070-233 82 43

Kyrkbrogatan 5B

PITEÅ

300+ följare!

Gå med i vår MAILKLUBB!

Nyheter, erbjudanden, tips, bakom kulisserna och exklusivt innehåll direkt i inkorgen. Det är helt kostnadsfritt och du kan avprenumerera när du vill, no hard feelings. 

Strategi som förstår dig

Hittar du inte en säljande paketering av dina tjänster och produkter? Kommer du inte åt kundesegmentet du hoppats på?

 

Du är inte ensam. Många företagare upplever liknande problem. Därför har vi har gjort ett hjälpande paket som inkluderar framtagning av nya strategier samt genomförande av dessa.  

Den vinnande metoden

Vi använder Design Thinking som metod när vi hjälper våra kunder. Detta betyder att vi satsar väldigt mycket på att förstå kundnyttan och värdet ditt företag skapar på djupet.

Alla företag är ju unika, men...

Som byrå träffar vi många unika kunder från många olika branscher, men utmaningarna de vill ha hjälp med är snarlika. Därför har vi över tid lärt oss vad som ger bra effekt.

 

Så här kan ett hjälpande paket se ut.

Research + Nulägesanalys + Affärsutvecklingsworkshop

Vi lägger ett antal timmar på att lära känna er och era kunder på djupet så vi sedan kan hålla en givande affärsutvecklingsworkshop med er. På plats eller via t ex Skype. Där kommer vi överens om t ex målsättningar för förändringen.

Genomförande

Den nya strategin kommer att behöva implementeras i er verksamhet och er kommunikation utåt på olika sätt. Vi hjälper er då att t ex skriva nya texter, skapa nytt reklammaterial, uppdatera webben och ändra kommunikationen i sociala medier samt se över synlighet och annonsering i digitala kanaler.

Uppföljning och analys

Får förändringarna vi satt i rörelse den effekt ni sökte? Vi tar en titt på de mätbara effekterna och gör en framtidsplan åt er.

Sugen på veta mer? Kontakta oss så får vi lära känna dig lite mer.

 

KUNDER

Vi hjälper alltifrån lokala småföretagare till internationella startups och syftesdrivna organisationer. Bland våra kunder finns bl a:

Piteå Kommun, Yowie World Australia, Future Work Skills Academy, Heta Hyttan, EcoTree, Nasdaq Board Vantage, Happy Kids Collection, MeterPlugs, Matts Rehnström Shaper Of Business Excellence, Länsbladet, Changemaker Education, Water2Go, FemmePop, Föreningen Inkludera, Tapir Utveckling.