KONTAKTA OSS

Maila, ring eller chatta!

kicki@lsca.se

070-233 82 43

Kyrkbrogatan 5B

PITEÅ

300+ följare!

Gå med i vår MAILKLUBB!

Nyheter, erbjudanden, tips, bakom kulisserna och exklusivt innehåll direkt i inkorgen. Det är helt kostnadsfritt och du kan avprenumerera när du vill, no hard feelings. 

Våra tjänster

Vi fokuserar på att leverera det du faktiskt behöver. Inte det vi helst vill sälja. Det kan vi lösa genom vår breda kompetens samt smarta samarbeten med frilansare och andra byråer.

Strategi

En framgångsrik business börjar alltid med en genomtänkt strategi. Vi hjälper dig med strategier inom kommunikation, marknadsföring och affärsutveckling. 

Produktion av grafik

Vi producerar digitalt innehåll i alla former och färger. Vi är proffs på Photoshop, Illustrator, InDesign och massor av andra programvaror. Vi gör visuella identiteter som definierar varumärket. Allt från loggor till bildspråk och färgval.

Trycksaker

Annonser, tidningar, rapporter, flyers och reklamprodukter. Vi gör det mesta och har goda relationer med tryckerier.

Sociala medier

Vi skapar strategier, producerar bilder och texter och fixar annonsering. Vi kan även lära dig att bli ett riktigt proffs.

Copywriting

Vi skriver gärna artiklar, pressmeddelanden, intervjuer och annat textinnehåll. Vi gör även översättningar mellan svenska och engelska.

Webbdesign

Vi gör hemsidor och landningssidor i Wordpress och Wix. Vi skapar också digitala säljkanaler (funnels)

Musik och speakers

Vi specialskriver musik för reklamfilm. Alltifrån korta jinglar till ljudloggor till hela låtar. Vi gör även speakers och voice overs för reklam och spel.

Nyhetsbrev

Vi gör nyhetsbrev i Mailchimp och Getanewletter. Design och text.

Våra superkrafter

Vi kan en del grejer som är lite mer unika för vår byrå. Det är t. ex att vi supervassa på innovation, gamification, och affärsmodeller. Vi är också väldigt syftesdrivna till vår natur och väver alltid in hållbarhet och jämställdhet i allt vi gör. Vi har även ett brett nätverk inom kultur- och musikbranschen, Science Parks, forskningsinstitut, inkubatorer och i näringslivet. Vi drar gärna i dessa trådar för våra kunder.

Kontakta kicki@lsca.se för priser och idéer