fbpx

Vi är ett ungt bolag men vi har hunnit hjälpa många. Det här några av de kunder vi älskar.

Telia

Vi arbetar med Telias produkt ”Telia Sense” ca en dag per vecka. Vi gör allt ifrån copywriting, trycksaker och  marknadsstrategier till filmmanus och kommunikation via mail och sms.

Case >

Telia Sense hemsida >

The Future Work Skills Academy

Bolaget är en startup från Australien som bedriver en plattform med e-utbildning. Vi hjälper bolaget med kommunikationskoncept, digital strategi och marknadsföring i sociala medier.

Case >

FWSA Hemsida >

Heta Hyttans Glasbruk

Vi hjälper detta kreativa glasbruk i Piteå med marknadsföring och annonsering i sociala medier, trycksaker och digitalisering.

Case >

Changemaker Education i Boden

Vi har ansvarat för utbildning inom Design Thinking för de elever som studerar till webbutvecklare i Boden.

Tropse

Influencerbyrån Tropse behövde en ny hemsida. byggd i WordPress. Sagt och gjort så uppdaterade vi till ett nytt grafisk utseende och en säljande webbplats.

Tropse webb >

Million Minds Dream Challange

Att i en broschyr presentera ett mångårigt projekt som lyft ungdomar i förorterna till nya nivåer var ett uppdrag vi verkligen älskade. När det syftesdriva och kommunikativa möts trivs vi som bäst.

Case >

Piteå kommun

En projektgrupp inom Piteå kommun behövde nya infallsvinklar och uppdatera sina kunskaper om millenials, normkreativitet och gamification. Det var en fullspäckade heldag!

Case >

Yowie Chocolate

Det legendariska chokladmärken Yowie från Australien behövde musik till deras reklamfilmer. Självklart levererade vi något riktigt roligt

Case >

Storyspot

Startupen Storyspot levererar berättelser från hela Sverige i sin app. Vi är en av huvudleverantörerna av speaker och ljud.

Case >

Ecotree

Den franska bolaget Ecotree ville lansera sin versamhet i Sverige med en liten film Vi fick uppdraget att göra alla copywriting och speakers.

Film >

Alpha Vantis

Vi fick uppdraget att göra en grafisk profil till IT-konsultbolaget Alpha Vantis. Det blev en färgsprakande resa bland 80-talets syntar och sci-fi.

Stäng meny