fbpx

Den lilla byrån med de stora visionerna.

Under åren har vi som arbetar på Framtidsbyrån Älska byggt upp en bred kompetens och erfarenhet som vi vill dela med oss av till andra företag. Vi brinner för att hjälpa företag att genomföra alla fantastiska idéer och komma vidare till nästa nivå och göra världen lite bättre varje dag.

Kicki Fagerlund

Kicki är vår VD och digitala strateg som brinner för att göra världen bättre. Hon är även expert på copywriting, samt har en röst som du både kan höra på Spotify och i reklam på radio och TV.

Danne Gustafsson

Danne är företagets problemlösare och digitala guru. Utöver att jobbat med Leos Leklands koncern i 7 år och som innovationsledare på Piteå Science Park finns ett långt förflutet som studiomusiker och gitarrhjälte.

Linn Kårelind

Linn är den som ritar och layoutar alltifrån broschyrer till appar. Linn är liksom resten av företaget inblandad i musikbranschen och är kreativ ut i fingerspetsarna. Hon har bland annat jobbat som designer på Cirkus Cirkör.

Några av våra kunder

Vårt kreativa kollektiv samlar på talanger

Vårt kontor finns i centrala Piteå och är ett 200 m2 stort coworkingspace. Vi driver detta själva för att vi vill jobba nära talanger som kompletterar oss. Besök oss gärna eller hyr en plats hos oss. Vi har ljudstudio och mediaproduktionsmöjligheter av alla de slag. Kreativiteten är total på vårt kontor!

Stäng meny