fbpx

FRAMTIDSSÄKRA DITT FÖRETAG

Med fokus på Action

Vi är ett gäng specialister på affärsutveckling, digital strategi, webbutveckling och marknadsföring som hjälper dig att snabbt utvecklas och har fokus på ACTION! 

Vi hjälper dig framtidssäkra

Vi förstår att många företag just nu känner sig vilsna och stressade över att behöva komma på nya affärsidéer och kanske behöva hoppa på den digitala transformationen snabbare än man tänkt sig. Vi vet också att kreativa idéer och rådgivning finns det gott om, men ofta kör man fast när det gäller tid och kunskap att genomföra viktiga förändringar.

Vi adderar de sista och viktigaste stegen.

Konkret hjälp och Action!

Från nuläge till Action!

Vi erbjuder utvecklingshjälp med fokus på resultat. Vi arbetar med smarta innovationsmetoder för att kunna göra snabba men säkra hopp in i framtiden.

Framtidsworkshop

I dessa tider behöver vi jobba kreativt, snabbt och metodiskt. Därför startar allt med en en framtidsworkshop för just ditt företag på 2-3 timmar. Dagtid eller kvällstid, på plats eller på distans.

Syftet är att vaska fram insikter och idéer som vi kan gå vidare med.

Från prototyp till genomförande

Genom att skissa, prototypa eller visualisera våra ideér redan i ett idéstadie kan vi experimentera och testa dem på ett kostnadseffektivt sätt. En prototyp skulle till exempel kunna bestå av en enkel skiss gjord med papper och penna eller en enkel digital variant.

Vi löser sedan all typ av produktion som kan komma på tal. Allt ifrån projektledning till digital produktion och smart marknadsföring.

Vi vet att du har mycket att stå i, så vi hjälper till på alla sätt som behövs. Hands-on och konkret.

Kom igång idag!

Första steget att komma igång är att boka ett kort möte med oss

Eller ring Kicki på 070-233 82 43

Digitalisering

Framtidssäkra med digitalisering Steg ett när man ska digitalisera är att komma igång och skapa en digitaliseringsstrategi. Den bör innehålla dina mål med digitaliseringen och

Read More »

Våra metoder

Våra metoder Vi har samlat på oss en verktygslåda som är mycket användbar. Här kan du läsa på om några av dessa. Design Thinking Design

Read More »

Effektiv på distans

Effektiv på distans Allt fler företag ställer om till distansarbete pga av coronaviruset. Men hur arbetar man effektivt hemifrån eller på distans. Vi som arbetar

Read More »

Telia Sense

Uppkopplad bil med Telia Sense Sedan hösten 2019 har Framtidsbyrån Älska arbetat nära Telias utvecklingsavdelning, Division X. I detta samarbete jobbar vi med produkten Telia

Read More »

Bli en mästare på Instagram

Instagram är en av de kraftfullaste plattformarna för företag att finnas på. Men mycket förändras hela tiden och det kan vara svårt att hänga med.

Read More »
Stäng meny