fbpx

Framtidsäkra med Älska

Vi förstår att många företag känner sig vilsna och stressade över att behöva komma på nya affärsidéer och kanske behöva hoppa på den digitala transformationen snabbare än man tänkt sig. Kreativa idéer och rådgivning finns det gott om men ofta kör man fast när det gäller tid och kunskap att genomföra viktiga förändringar.

Vi erbjuder ditt företag att via oss boosta teamet under en kortare tid med ett gäng specialister på affärsutveckling, digital strategi, webbutveckling och marknadsföring.

Vi förstår också att den ekonomiska osäkerheten kan hindra utveckling också. Därför erbjuder vi flexibla delbetalningar på alla våra tjänster. Vi erbjuder också sk värdeprissättning, där vårt pris står i rimlig relation till vad du kommer tjäna på utvecklingen.

Vår metod

1. Insikt om kundnytta

Allt börjar med oss människor. Ofta kan det finnas underliggande behov som människor själva inte är medvetna om. I den här fasen gäller det att vara nyfiken, lyssna och ställa sig frågor som vad, hur och varför. På så sätt skapar vi en förståelse för användarnas och kundernas verkliga behov, drivkrafter, drömmar och beteenden, men också kulturen och sammanhanget.

2. Idégenerering

När vi vet var vi står och vad vi har att förhålla oss till så är det lättare att förstå vart vi ska och kunna komma på lösningar för att nå dit. Vi känner nog alla till begreppet att “tänka utanför boxen”, och det ligger faktiskt någonting i det. Målet med den här fasen är att utforska och generera idéer och att tänka både stort och smått. Vi behöver lyfta blicken och förstå potentialen i olika produkter och tjänster. Vi behöver också värdera idéer och ta beslut om vilka som är bäst lämpade att fortsätta utveckla.

3. Prototyp

Genom att skissa, prototypa eller visualisera våra ideér redan i ett idéstadie kan vi experimentera och testa dem på ett kostnadseffektivt sätt. En prototyp skulle till exempel kunna bestå av en enkel skiss gjord med papper eller en enkelt digital variant. Det är först när vi visualiserat en idé som vi kan testa den och få värdefulla insikter och feedback som hjälper oss att förbättra, utveckla och upptäcka nya möjligheter. Vi får då chansen att ytterligare lära känna användarna eller kunderna.

4. Genomförande

Nu är det dags att börja genomföra förändringar, bygga saker och få ut dessa på marknaden. Vi projektleder och genomför de planerade aktiviteterna medan ditt företag kan fortsätta göra det ni måste prioritera. Vi ser till att förändringar är förankrade i er verklighet och med er personal. Behöver ni mer kunskap och nya rutiner för att hantera förändringen så hjälper vi er med utbildning.

5. Utvärdering

När förändringen är genomförd så följer vi upp, analyserar och mäter. Och utifrån det planerar vi ytterligare åtgärder och förbättringar. Alltid med slutkunden i fokus.

Kom igång idag!

Första steget att komma igång är att boka ett kort möte med oss

Ring Kicki Fagerlund på
070-233 82 43 eller maila kicki@lsca.se

Stäng meny