fbpx

Hitta din mediemix

Hitta din mediemix

Dagens landskap av medier är komplext och kräver mycket tid och kompetens av dig som företagare. Vi förstår fullt ut att utmaningarna är många när det gäller att få till en schysst mediemix i sin marknadsföring. Vårt partnerskap med Norrbottens Gratistidningar öppnar upp för marknadsföringstjänster i framkant som hjälper dig att uppnå dina mål.

Vi löser dessa utmaningar

Kontinuitet och flow

Den dagliga verksamheten kräver ofta full fokus och marknadsföringen blir lätt nedprioriterad. Vi hjälper er bygga kontinuitet genom att automatisera delar av marknadsföringen med moderna tjänster online, samt se hjälp dig att få till ett ekosystem som supportar din marknadsföring. Alltifrån tekniska lösningar kring hemsidor till produktion av innehåll.

Kostnadseffektivitet

Genom smarta abonnemang i crossmediapaketen får du en fast månadskostnad för din marknadsföring. Detta gör det enkelt att budgetera och garanterar resultat varje månad.

Hög kvalitet

När du samarbetar med oss kan du vara säker på att den kommunikation du sänder ut håller hög kvalitet och att det innehåll som skapas har rätt budskap och tonalitet.

Mediemix i balans

Ska man bara satsa på sociala medier? Affischer på stan? Annonser i tidningar? Enligt senaste forskningen inom marknadsföring så är svaret JA på alla frågor. Ju mer ett varumärke syns, desto bättre kommer det gå. Vi hjälper dig att skapa en bred marknadsföring som ger ett långsiktigt varumärkesbyggande, samtidigt som du skapar aktivering och engagemang hos dina kunder.

Hur ser din mediemix ut?

Stäng meny