fbpx

Grafisk identitet

Är du intresserad av att ditt varumärke ska vara lika igenkänningsbart som Coca-Cola, Adidas eller Volvo? Detta är något som behöver en tydlig och konsekvent användning av texter, bilder, logos, färger och allt annat som representerar varumärket.

Rityta 1 kopia 5

Vi hjälper dig mejsla fram ett unikt varumärke när det gäller färger, typsnitt, bildspråk och tonalitet i texter. I guiden ges exempel på användning i olika medier. T. ex i print, på webben och i sociala medier.

Rityta 1 kopia 3
  • Logo (Ny eller uppdatering av gammal)
  • Färgschema med färgkoder
  • Moodboard för bildspåk
  • Tonalitet i texter
  • Övriga grafiska element
  • Guide i PDF
  • Mallar efter behov
Skärmavbild 2020-03-05 kl. 09.50.29

Alltid konstnärlig kvalité

Vi garanterar dig alltid ett konstnärligt djup som kommer lyfta ditt varumärke i alla kanaler.

Stäng meny