fbpx

Million Minds Dream Challenge

Million Minds Dream Challenge

Dream Challenge är ett motivationsprogram i tävlingsform för högstadieungdomar som skapats av organisationen A Million Minds tillsammans med en stor samling partners. Målet är att skapa framtidstro och lyfta ungas gymnasiebehörighet. A Million Minds samarbetar med företag och organisationer för att unga ska få förebilder och att de ska få möjligheten att göra skillnad på riktigt.

Framtidsbyrån Älska fick uppdraget att designa en rapport som sammanfattade projektets framgångar. I rapporten kan du läsa intervjuer med deltagare och partners samt ta del av statistik.

Den största utmaningen i detta projekt låg i att välja ut material från en stor samling av intervjuer samt göra statistiken tillgänglig med hjälp av infografik. Vi har även jobbat en hel del med copywriting för att få till ett bra flyt i texterna.

Nedan kan du bläddra i materialet.

Projektledare och copywriting: Kicki Fagerlund
Design: Daniel Gustafsson
Extra infografik: Mattias Lidström samt Johanna Balogh

Stäng meny