fbpx

Webb med affärsmål!

Hemsidan är navet i all digital kommunikation och försäljning idag. Vi skapar modern webb och e-handel som har dina affärsmål i fokus. Vi väljer alltid lösningar som passar din budget, dina mål och dina framtidsvisioner.

WordPress

Vi bygger hemsidor i WordPress och ofta med sajtbyggaren Elementor. Detta säkerställer hög kvalitet och användarvänlighet. Genom att använda WordPress kan din sajt växa med obegränsat innehåll och det är enkelt att integrera med andra system.

Fördelar

– Framtidssäkert
– Kostnadseffektivt
– Flexibelt

E-handel

När du vill sälja produkter online så bygger vi lösningar i svenska Quickbutik samt den marknadsledande plattformen Shopify. Båda har sina fördelar och nackdelar beroende på vad du säljer.

Vi fixar även vid behov

– Produktfoton
– Texter
– Grafisk profil
– Utbildning om din nya shop

Handbyggt

Om du har behov där vi behöver bygga lösningar från grunden så löser vi självklart det. Vi knackar kod tills vi har tagit fram den perfekta lösningen.

Fördelar

– Anpassningsbart
– Optimerat för snabbhet
– Obegränsade möjligheter

Vad kostar det?

Priserna beror hur stor och avancerad kostym du vill ta på dig.
Som exempel har vi gjort e-handel till mindre butiker för 16.000 kr,
enkla landningssidor för 12.000 kr och mer kreativa och avancerade jobb för 45.000 kr.

Du kan dessutom välja att köpa våra tjänster som månadsabonnemang. På så vis kostar en ny webb för 20.000 kr bara 1600kr per månad. Du kan även bygga ihop detta med alla andra byråtjänster som vi säljer och få riktigt kraftfulla paket som boostar ditt företag kontinuerligt.

 

Servicepaket från 395kr/mån

Support och uppdateringar

Vi ser till att din webb fungerar genom att uppdatera t ex plugins i WordPress löpande samt laga till saker som blivit fel av någon orsak. Har du Shopify gör vi en besiktning en gång per månad och ser så att inget försämrat kundupplevelsen. Vi gör även små ändringar i texter, bilder och dylikt när du behöver det.

Månadsrapport
Varje månad får ni ett mail med en PDF-rapport som vi bygger utifrån era behov. Den kan innehålla data från t ex Google analytics samt alla sociala medier. På detta vis har du stenkoll på hur det går för ditt varumärke.

Licenskostnader
Vi står för licenskostnader kopplade till WordPress och Shopify *

Domänkostnader
Vi hanterar dina webbadresser, webbhotell och kostnaderna för dessa och ser till att din sajt är igång och fungerar.

Priset gäller vid tecknande av årsavtal. Du kan när som helst avsluta. Då blir slutnotan 25% av kvarvarande årskostnad.

*Ej avancerade premiumtjänster.

Stäng meny